RAL·LIS
Esports 02/04/2014

Nani Roma reapareix a Abu Dhabi després de guanyar el Dakar

Del 5 al 10 d'abril, el pilot de Folgueroles participarà en aquesta prova puntuable per a la Copa del Món de Ral·lis Cross-Country

Ara
1 min
Nani Roma, durant un descans en l'últim Dakar / DPPI

BarcelonaNani Roma disputarà del 5 al 10 d'abril l'Abu Dhabi Desert Challenge, prova puntuable per la Copa del Món FIA de Ral·lis Cross-Country. El pilot de KH-7 disputarà el primer raid des de la seva històrica victòria el passat mes de gener al Dakar. "Sembla que fos ahir quan estava pujat al podi de Valparaíso i ja començo a preparar el Dakar 2015", afirma el de Folgueroles.

"Tinc ja moltes ganes de tornar a disputar un raid, tot i que l'espera se m'ha fet molt curta perquè no he tingut ni un moment de descans. Cada temporada és començar de nou i carreres com la d'Abu Dhabi ens van molt bé per provar les últimes evolucions del Mini i mantenir-nos en forma", explica abans d'afegir: "Haver guanyat el Dakar em permet afrontar l'any amb tranquil·litat, perquè ja no he de demostrar res a ningú. A Abu Dhabi sortirem a fer la nostra carrera, com sempre, sense més pressió que d'altres vegades i, si algú ens supera, no dubtaré a felicitar-lo. No hem d'oblidar que el veritable objectiu d'aquesta prova és preparar el Dakar 2015 que no està tan lluny com sembla".

El compte enrere comença a Abu Dhabi, on Nani Roma i el seu copilot Michel Périn hauran de completar més de 2.000 quilòmetres en sis jornades, dels quals 1.300 seran cronometrats, per la zona del desert de Liwa. La sortida es donarà el dissabte amb una súper especial de 2 quilòmetres a Yas Island que servirà per decidir l'ordre de sortida de la primera etapa de diumenge.

stats