DAKAR 2015
Esports 15/01/2015

Nani Roma: "És una pena acabar d'aquesta manera, és un final trist"

L'organització l'ha exclòs de la prova després que en l'etapa de dimecres, després de l'accident, es saltés diversos punts de pas obligatoris

Efe
1 min
Nani Roma, durant el Dakar 2015 / NICOLAS AGUILERA / EFE

Termas de Río Hondo (l'Argentina)El pilot català Nani Roma ha lamentat no haver pogut prendre aquest dijous la sortida de l'onzena etapa del Dakar després que els seus mecànics hagin estat tota la nit treballant per posar a punt el seu Mini després de l'accident de dimecres.

"És una pena acabar d'aquesta manera perquè m'hagués agradat arribar a Buenos Aires després del que hem passat", ha destacat el pilot català. "El meu equip ha estat treballant molt dur tota la nit per poder sortir, però l'organització no ens ha deixat", ha afegit el guanyador de la prova el 2004 en motos i el 2014 en cotxes.

"Per arribar al campament aquest dimecres ens vam saltar diversos 'way points' [punts de pas obligatoris] i per això ens han exclòs de la cursa", ha dit sobre la recuperació del seu Mini després de patir un accident amb tres voltes campana al quilòmetre 193 de l'etapa que unia Calama i Salta.

"Ja estàvem preparats per prendre la sortida quan ens han dit que estàvem fora. Ha estat un final trist", ha acabat.

stats