Motociclisme
Esports 04/09/2011

Terol supera Zarco sobre la línia de meta

El pilot d'Alcoi ha liderat bona part de la cursa a Misano però ha acabat guanyant en la recta final després d'una greu errada de Zarco als metres finals. Maverick Viñales ha acabat setè

N.a.
1 min
Nico Terol, celebrant la victòria.

BarcelonaNico Terol ha sumat avui la setena victòria de la temporada i segueix liderant còmodament el Mundial en categoria de 125cc. El pilot d'Alcoi, que sortia segon, s'ha posat ben aviat al capdavant del grup, seguit de Zarco i el basc Efrén Vázquez.

Amb bon ritme però sense poder-se escapar, Terol ha hagut de resoldre la carrera en l'última volta. Zarco se li ha apropat al final i ha rodat per davant d'ell a falta de sis voltes per acabar. Després de diversos avançaments en els darrers revolts de l'última volta, el francès ha entrat en recta amb certa distància sobre Terol. "Ha entrat passat i sabia que el podria superar", ha comentat Terol al final.

I, efectivament, l'ha superat in extremis. Zarco, sortint del darrer revolt amb cert avantatge, ha girat el cap per controlar on era Terol. Aquest gest li ha fet perdre uns valuosos segons que ha aprofitat el pilot d'Aprilia per retallar-li metres i entrar a meta per davant d'ell, a només 22 mil·lèsimes.

Per la seva banda, Héctor Faubel ha arribat cinquè, mentre que Maverick Viñales ho ha fet en setè lloc, per davant del seu company d'equip Sergio Gadea. A més, Alberto Moncayo ha acabat onzè.

stats