Esports 31/12/2017

Nike dona per fitxat Coutinho per al Barça en un missatge que després esborra

L'empresa de material esportiu assegurava que el brasiler "està a punt per brillar al Camp Nou"

Ara
1 min
Nike ha publicat un missatge on assegurava que Coutinho està llest per brillar al Camp Nou

BarcelonaNomés ha durat uns minuts, però abans que l'esborrés, Nike ha publicat un missatge publicitari en què donava per fet que el jugador del Liverpool, Philippe Coutinho, fitxaria pel Barça. "On sorgeix la màgia. Coutinho està a punt per brillar al Camp Nou. Aconsegueix la samarreta 2017/18 del Barça amb el nom del mag", ha escrit la multinacional nord-americana, patrocinador tècnic del club blaugrana.

Nike prometia una "personalització gratuïta" només per als qui fessin la reserva abans del 6 de gener. A la publicació hi apareixia una imatge d'Iniesta amb la samarreta del Barça. Minuts després, Nike ha retirat l'anunci, sense justificar si es tracta d'un error o d'algun tipus d'atac informàtic. La campanya s'ha fet pública en 34 idiomes, de manera que sembla poc probable que el compte de la marca hagi estat víctima d'un atac.

Coutinho és, des d'aquest estiu, un dels principals objectius del Barça, que està intentant reprendre les negociacions per portar-lo aquest mes de gener. El migcampista brasiler no podria jugar la Champions perquè ja hi ha participat aquest curs amb el Liverpool, però suposaria un gran reforç per a la creació blaugrana.

stats