Futbol Català
Esports 23/11/2011

Olesa i Manresa, un caos a la part baixa de Catalana

Els olesans han tingut cinc entrenadors en onze jornades i els manresans, que en sumen tres, ja han fet debutar 32 jugadors diferents, entre ells 6 porters

àngel Garreta
1 min
Montes, nou tècnic del Manresa

BarcelonaLa temporada passada, el Premià que va descendir de Tercera Divisió a Primera Catalana es va convertir en l'espectacle negatiu del futbol català amb diversos canvis d'entrenador i un rècord difícil d'igualar de 51 jugadors fets servir al llarg de les 38 jornades del campionat. Enguany el Manresa i l'Olesa, semblen destinats a imitar-lo. Els mals resultats dels dos equips (el primer al grup 1 i el segon al grup 2 de Catalana), despenjats en zona de descens, estan provocant un autèntic espectacle d'entrades i sortides a les banquetes i als terrenys de joc.

A Manresa, el tercer tècnic de la temporada, José Antonio Montes (arriba de després de la sortida de Quique Salamanca i Àngel Benito), agafa les regnes d'un equip que amb el fitxatge de Cañadas, exporter del Santboià, ja ha fet debutar sis jugadors sota pals: Alberto Sánchez, Dani del Rio, Jordi Rico, Álex Sánchez, Dani Cuevas i el citat Cañadas. A més, comptant els porters, han disputat minuts amb la samarreta blanc-i-vermella un total de 32 jugadors en onze partits.

No van pas millor les coses a Olesa, on l'arribada de Manel Delgado suposa el quart tècnic de l'equip aquesta temporada, després del pas de Pedro Villegas, Àngel Català i Jordi Caparrós. Podriem comptar fins a cinc si considerem David Raso, un home de la casa, tècnic per una jornada, mentre ha fet de pont fins la contractació de Delgado. L'intestablitat dels dos clubs ha provocat també entrades i sortides de jugadors. En el conjunt blanc-i-verd ha causat baixa aquesta setmana Dannis Niebla, jugador format a la base de l'Europa i que prèviament havia passat pel Masnou. El seu destí, paradoxalment, és el Manresa dirigit per un Montes que havia entrenat als olesans a Tercera.

stats