MUNDIAL DE NATACIÓ
Esports 26/07/2015

Ona Carbonell i Clara Camacho, cinquenes en la ronda preliminar de duo tècnic

La barcelonina, que aquest dissabte va fer-se amb una medalla de plata, i la seva companya lluitaran aquesta tarda pels metalls (16:30 hores)

Efe
1 min
Ona Carbonell i Clara Camacho a Kazan / EFE

BarcelonaLa capitana de l'equip espanyol de natació sincronitzada Ona Carbonell i la seva companya en el duo tècnic, la madrilenya Clara Camacho, han completat la ronda preliminar dels Mundials de Kazan (Rússia) en la cinquena posició, amb 89.3526 punts. Camacho, suplent en els Mundials de Barcelona 2013, només ha disposat de dos mesos per preparar la coreografia i adaptar-se als moviments d'Ona Carbonell, que aquest dissabte va fer-se amb la plata en solo tècnic. El seu exercici s'ha fet ressò de la seva situació.

Lluny de moment de les medalles, els 90.3504 punts aconseguits per les japoneses Yukiko Inui i Risako Mitsui marquen provisionalment l'entrada al podi. Les indiscutibles favorites a l'or són les russes Svetlana Romashina i Natalia Ixtxenko que, amb un exercici valorat pels jutges amb 95.5715 punts, han confirmat la seva supremacia en la disciplina.

Les xineses Wenyan Sun i Xuechen Huang (92.2791) s'han situat en el segon lloc després de la ronda preliminar, en què van participar 38 parelles. Únicament les dotze millors disputaran la final, que es disputarà aquesta mateixa tarda (16:30 hores). A banda dels duos rus, xinès, japonès i espanyol, també s'han classificat les ucraïneses Lolita Ananasova i Anna Voloshyna, quartes (90.2596), i les parelles del Canadà, Itàlia, França, Grècia, Mèxic, Estats Units i Àustria.

stats