CURSES DE MUNTANYA
Esports 16/09/2017

Laura Orgué brilla a Escòcia amb dues victòries en 24 hores

Després de guanyar el quilòmetre vertical, s'ha endut la Salomon Ring Steall Skryrace

Ara
1 min
Laura Orgué, a Escòcia

BarcelonaLaura Orgué brilla a Escòcia. Si aquest divendres es va imposar al Salomon Mamores Vertical Kilometre, avui ha repetit l'èxit a la Salomon Ring of Steall Skyrace. I en totes dues proves s'ha hagut d'esforçar al límit, derrotant per poc avui Sheila Avilés (4 h 06 min), que ha entrat en segona posició a 40 segons d'Orgué (4:05). El tercer calaix del podi ha estat per a la basca Oihana Azebebeitia amb un temps de 4:15.

En el quilòmetre vertical d'ahir, Orgué va aconseguir la victòria (52:22') i va rebaixar el rècord de la prova en més de dos minuts. Malgrat aquest brillant resultat, la igualadina va haver de lluitar fins al final per no veure's superada per la britànica Beth Hanson (52:26 ), que va arribar a tan sols quatre segons d'ella. La tercera posició va ser per a la sueca Emelie Forsberg amb un registre de 52:50.

Després d'aquesta doble victòria, l'atleta de RSM Spain aconsegueix l'objectiu que s'havia marcat: puntuar el màxim que pogués per consolidar el seu liderat en la Copa del Món, tant en el quilòmetre vertical com en la Skyrace. Orgué torna a encarar la recta final del campionat en una situació ideal per tornar a regnar en totes dues competicions.

stats