Tenis Taula
Esports 05/11/2013

El palista català Josep Antón Velázquez guanya el premi al millor truc de tenis taula

El premi és un viatge d'una setmana per a dues persones a Dubai i un any d'esponsorització. "Estic en un núvol", ha confessat l'esportista

Ara
1 min

BarcelonaEl palista català Josep Antón Velázquez s'ha convertit aquest dimarts en el guanyador del premi internacional al millor truc de tenis taula del 2013, que atorga la Federació Internacional de Tenis Taula (ITTF).

"Estic en un núvol. Per a mi, un jugador no professional, aconseguir un premi a nivell mundial és un gran motiu d'orgull! I més en l'àrea d'espectacle i trucs, que és el que més gaudeixo [del tenis taula]. Sóc com una mena de Messi del tenis taula", ha dit el palista en una nota als mitjans de comunicació, que ha fet broma amb la possibilitat de desafiar Gerard Piqué, amant d'aquest esport.

El premi és un viatge d'una setmana per a dues persones a Dubai i un any d'esponsorització de la marca STIGA, patrocinadora del concurs. El segon classificat, Adam Hugh, s'ha endut 2.000 dòlars.

El truc que ha donat el títol a Josep Antón Velázquez consistia en fer rebotar una pilota a una pala situada en l'altra meitat de la taula i, des de l'altra banda i colpejant la pilota retornada per sota del genoll, fer caure una pilota situada en una cantonada de la taula.

stats