MOTOCICLISME
Esports 15/04/2015

Pedrosa se sent "a poc a poc millor" dels seus problemes al braç

El pilot d'Honda ha explicat que s'estan seguint els terminis de recuperació després de l'operació i ha volgut agrair els missatges de suport que ha rebut des que va anunciar que abandonava temporalment la competició

Efe
1 min
Dani Pedrosa, pilot de MotoGP / REPSOL MEDIA

BarcelonaEl pilot català Dani Pedrosa (Repsol Honda), que es recupera d'una operació per solucionar els problemes de síndrome compartimental que presentava a l'avantbraç dret des de fa un any i que condicionaven el seu rendiment a la moto, ha assegurat que "a poc a poc" se sent millor.

"De moment les coses estan anant bé, complint els terminis que ens marcaven els metges. Així que crec que aquesta és la millor notícia", ha indicat el de Castellar del Vallès al seu bloc. "A poc a poc em vaig sentint millor, més còmode. En qualsevol cas, hem de ser pacients i seguir respectant els terminis", ha advertit.

Operat el 3 d'abril en una clínica madrilenya, Dani Pedrosa segueix un protocol de recuperació personalitzat i la durada de la baixa s'estima entre quatre i sis setmanes. Complerts els primers dotze dies d'aquest procés, el català ha agraït el suport rebut pels seus seguidors a les xarxes socials. "Els vostres missatges d'ànim són un plus d'energia molt bo", ha dit.

Dani Pedrosa va prendre la decisió de deixar la competició sense data de tornada després que els problemes a l'avantbraç minvessin el seu rendiment en la prova inaugural del Campionat del Món de MotoGP, celebrat al circuit de Losail (Qatar) el passat 29 de març. En principi, els metges esperen que el català pugui tornar a la pista per al Gran Premi de Jerez, previst per a principis de maig.

stats