GIRONA FC
Esports 08/12/2019

Pep Lluís Martí: “No descobrirem Stuani, és un futbolista diferencial”

El tècnic balear destaca la feina col·lectiva i es manté invicte des de la seva arribada

Jordi Bofill
2 min
Pep Lluís Martí, entrenador del Girona

Girona“El que facin els altres no ens ha d’afectar, hem d’estar pendents de la nostra feina. Els punts són merescuts i ara volem centrar-nos en el pròxim partit. Hi haurà dies per tot, que ens costarà més o ens costarà menys. Que guanyar fa que ens respectin? Potser sí, però a Segona tothom es respecta perquè és una categoria molt igualada”, ha confessat Pep Lluís Martí, content per la bona ratxa del Girona però sense deixar-se dominar per cap mena d’eufòria. “No crec ni en velocitats ni en dinàmiques. Avui hem guanyat i ja està, demà tenim feina a pensar en el Numància”.

Avançar-se al primer minut ha ajudat a no patir més del compte, tot i que la sentència no ha arribat fins a la segona part. “El partit no ha estat fàcil, tot i que s’ha encarat bé des del primer moment. L’equip ha fet una bona feina, estem molt satisfets. Ens han fet passar algun mal moment, però és lògic que això passi. Volem tenir el control sempre, però ja sabem que hi haurà moments per tot”, ha explicat el balear, que sent que encara hi ha marge de creixement. “Podem millorar la pausa, tenir més la pilota i ser un pèl més agressius, però en línies generals ha estat un bon dia”.

A propòsit de Stuani, ha respost. “No el descobrirem, és un futbolista diferencial. És el primer que s’exigeix, i no només marca gols, perquè és molt complet: inicia la pressió i sempre ajuda els seus companys”. Martí també ha tingut paraules per a Samu Saiz. “És un futbolista especial, com Borja. Ens donarà el talent que té, n’estic segur”, ha dit.

stats