PRIMERA DIVISIÓ
Esports 13/11/2012

Pepe li va donar un cop de puny a Ballesteros, segons el programa 'El Larguero'

Segons el programa de José Ramón de la Morena, va ser el portuguès qui va agredir al capità del Llevant

Ara
1 min
Ballesteros, capità del Llevant

BarcelonaSegons ha informat el programa de la Ser, l'inici dels aldarulls que es van viure al final del partit Llevant-Madrid es van iniciar quan Juanfran va recriminar a Sergio Ramos la seva forma de celebrar la victòria. Llavors, sempre segons la Ser, "l'ambient s'escalfa fins al punt que José María Higuero, un dels empleats de seguretat del Reial Madrid es tira sobre Juanfran per defensar el seu jugador. Acte seguit, un empleat del departament comercial del Llevant es suma a la baralla, fet que veu l'àrbitre del partit. Després arriba la policia per separar els protagonistes dels fets.

Pepe entra en acció quan apareix "Pepe ballant i fent gestos que els jugadors del Llevant consideren una burla cap a ells. En aquest mateix moment, en una sala contigua, Cristiano Ronaldo es cura del tall a la cella. Ballesteros, en principi aconsellat pel seu president, s'acosta al portuguès per interessar pel seu estat. La gran batussa arriba quan Pepe, assabentat de la presència del defensa llevantinista, s'afanya a anar a la sala on està Ballesteros i li dóna un fort cop de puny. Els crits de Policia, Policia! arriben fins a la sala de premsa. Els cossos de seguretat s'afanyen llavors en frenar Ballesteros, enfurismat per l'agressió de Pepe".

Poc després, el jugadors van negar-ho tot , quan la policia estava impedint la sortida dels jugadors del Reial Madrid fins que els del Llevant abandonessin l'estadi.

stats