Futbol Català
Esports 14/09/2011

A Vic preocupa la falta de gol

L'entrenador de l'equip, Pere Vila, considera que l'absència de bona punteria és un problema igual de gran que el número de gols encaixats en tres partits de lliga

àngel Garreta
1 min
El tècnic Pere Vila en el partit del seu equip el passat dissabte

VicCelebrar un gol va molt car a Vic. L'equip, que la temporada passada va ser el màxim golejador de Primera Catalana empatat a 73 dianes amb el Tàrrega, encara no s'ha retrobat amb l'essència més preuada del futbol aquesta temporada. Els cinc gols encaixats en tres partits a Tercera també preocupen al cos tècnic del club.

El tècnic, Pere Vila, considera que "el gol és el nostre repte pendent per la part ofensiva. D'això no hi ha cap dubte perquè és una dada evident. Hem de crear més perill i materialitzar-lo. Moltes vegades aquestes situacions les provoca la falta de punteria però a nosaltres se'ns suma que no arribem tant com seria convenient. No obstant, defensivament també cometem errades. No és que els equips ens arribin en infinitat d'ocasions, però les encaixem. Nosaltres les poques que tenim no les fiquem a dins".

El desequilibri entre la dificultat de transformar i la facilitat d'encaixar és, per l'entrenador, "la clau de les actuals xifres" que presenta l'equip. Un dels factors positius que pot ajudar a desbloquejar aquesta situació és la pròpia davantera. El Vic manté tots els referents de la temporada passada. Els cinc ocupants de les posicions ofensives -Almendros, Muniesa, Santanera, Trulls i Óscar Muñoz- disputen enguany la seva segona temporada amb el club. Així mateix, la joventut dels seus membres -cap supera els 26 anys- és una dada optimista de cara a l'evolució de la seva maduresa durant el campionat.

stats