FÓRMULA 1
Esports 05/07/2012

La pilot María de Villota perd l'ull dret a causa d'un accident en un test

N.g.
1 min
La pilot María de Villota perd l'ull dret a causa d'un accident en un test

BARCELONA.La pilot madrilenya María de Villota ha perdut l'ull dret com a conseqüència del greu accident que va patir dimarts durant una jornada de test per a l'escuderia Marussia a l'aeròdrom de Duxford, quan va xocar contra el camió que transportava els monoplaces que s'utilitzaven en la jornada d'entrenaments.

Després de l'accident, De Villota, pilot provadora de l'escuderia Marussia de Fórmula 1, va ser traslladada a l'Hospital d'Addenbrooke, a Cambridge, on va ser sotmesa a una llarga operació que va començar dimarts a la tarda i va acabar dimecres al matí. Ahir el cap d'equip de Marussia, John Booth, a través d'un comunicat, va explicar quin era l'estat de la pilot: "La María ha sortit del quiròfan de l'Hospital d'Addenbrooke al matí després d'una operació llarga per fer front a les greus lesions que tenia al cap i a la cara. No obstant això, amb gran tristesa he d'informar que a causa de les lesions que va patir ha perdut l'ull dret".

Segons l'escuderia, l'estat de De Villota és "crític però estable". Booth assegura que l'equip analitzarà què va passar dimarts durant el test per saber quines són les causes de l'accident que va patir la pilot madrilenya.

stats