PILOTA D'OR
Esports 29/10/2012

Cinc jugadors del Barça finalistes per guanyar la Pilota d'Or

Messi, Cristiano, Iniesta, Xavi i Casillas són els grans favorits per guanyar el premi el proper 7 de gener

Ara
1 min
Messi, Iniesta i Xavi, tres dels finalistes a la Pilota d'Or

BarcelonaLa FIFA i 'France Football' han publicat aquest dilluns la primera llista de finalistes a la Pilota d'Or. La revista francesa ha avançat un dia la tradicional llista, que solia fer-se pública sempre en dimarts.

Cinc jugadors del Barça formen part d'aquesta primera llista, concretament Leo Messi, Andrés Iniesta, Xavi Hernández, Sergio Busquets i Gerard Piqué. El Madrid disposa de sis finalistes, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Xabi Alonso, Iker Casillas, Karim Benzema i Mesut Özil. La llista de finalistes complerta està formada per Agüero, Touré i Balotelli (Manchester City), Buffon i Pirlo (Juventus), Drogba (Chelsea-Shanghai Shenhua), Falcao (Atlètic de Madrid), Ibrahimovic (Milan-PSG), Neuer (Bayern de Munic), Neymar (Santos), Rooney (Manchester United) i Van Persie (Arsenal-Manchester United).

El proper 29 de novembre, coincidint amb el sorteig de la fase de grups de la Copa Confederacions, es farà públic qui són els tres finalistes del premi a Sao Paulo (Brasil). La gala on es donarà a conèixer el guanyador serà el proper 7 de gener a Suïssa. Aquesta serà la quarta edició en què es donen unificats els premis Pilota d'Or, creat per la revista 'France Football', i el FIFA World Player.

stats