BARÇA
Esports 15/02/2014

Gerard Piqué: "Quan no l'has de patir com a oponent, Mourinho és divertit"

El defensa afirma que el Barça pateix amb el joc aeri i que necessita trobar solucions

Ara
2 min
Gerard Piqué celebra el gol contra el Celtic al Camp Nou

BarcelonaEl blaugrana Gerard Piqué ha estat entrevistat pel diari britànic 'The Telegraph', en una entrevista feta al seu despatx professional. Piqué ha parlat de José Mourinho, i ha afirmat que "quan no l'has de patir com a oponent és divertit sentir com parla, com treballa després del partit. La seva roda de premsa després del partit davant el City va ser graciosa, ell és així. Ho sabem. I ara Pellegrini és el que ha de patir".

Piqué ha parlat sobre Neymar, i ha afirmat que "és molt jove i que vol demostrar al món que és adequat per al Barcelona i que és un dels millors jugadors del món". Sobre el Manchester City ha dit que "Pellegrini sempre vol jugar, ja ho feia a la Lliga. Crec que té jugadors de molta qualitat com David Silva, el Kun Agüero... Estan fent una bona temporada".

El defensa ha admès que "Guardiola era el millor entrenador per a un noi jove com jo. Vaig arribar a Barcelona i allí hi havia Puyol, Márquez, Martín Cáceres... Així que jo era el quart central de la defensa a l'equip i podria haver estat molt difícil per a mi aconseguir minuts, igual que ho va ser al Manchester United. Però Guardiola, des del primer minut, em va dir que tindria l'oportunitat de jugar. Ell vol que els dos defenses centrals juguin molt oberts, jugar la pilota des del primer moment, des del porter, i això em va ajudar molt. Ell és un dels millors entrenadors del món". Piqué, però, també ha afegit que "vam començar a guanyar títols i ara el tiqui-taca sembla la solució per a tot, i tothom ha de jugar així. Jo no ho crec. Jo crec que cal jugar de la manera que els teus jugadors poden jugar. Amb Xavi, Andrés Iniesta i Messi, sens dubte has de jugar així, perquè és la millor manera de guanyar títols. És cert que potser juguem una mica més directe però has de trobar la manera de ser diferent". Piqué ha afegit que "amb el joc aeri som febles, en els córners o els tirs lliures. No sabem com defensar dins l'àrea. Defensem amb la pilota".

stats