ESPANYOL
Esports 26/11/2012

L'Espanyol fa fora Pochettino, i Marcelino i Aguirre sonen com a substituts

Aquest dilluns al matí s'han reunit a l'estadi de l'Espanyol el tècnic argentí, el president blanc-i-blau, Joan Collet, i el director esportiu, Ramon Planes

Ara
1 min

BarcelonaMauricio Pochettino ja no és tècnic de l'Espanyol, segons ha avançat aquest dilluns al matí 'El Periodico'. El consell directiu del club s'ha reunit aquest matí per acceptar aquesta decisió, que hauria facilitat el tècnic en renunciar a part dels diners que hauria de rebre per contracte. A la reunió han assistit el president blanc-i-blau, Ramon Collet, el director esportiu del club, Ramon Planes, i el mateix tècnic argentí.

Els possibles tècnics per ocupar l'espai de l'argentí serien Javier Aguirre (sense equip); Marcelino García Toral (sense equip) i Unai Emery, que diumenge era acomiadat com a tècnic de l'Spartak. Paulo Sousa, tècnic del Videoton d'Hongria, que va sonar amb força diumenge, sembla una opció descartada.

La primera plantilla tenia previst entrenar-se a les 10.30 h de dilluns, però ho farà finalment a les 17.30 h. Raúl Longhi dirigirà l'entrenament.

stats