ESPANYOL
Esports 16/11/2012

Pochettino: "Em sento amb energia per seguir, però com he dit sempre el meu contracte no és un impediment"

Pochettino també ha parlat sobre les eleccions, afirmant que "els tres candidats a les eleccions em mereixen tot el respecte"

Ara
2 min

BarcelonaRoda de premsa de Mauricio Pochettino abans del partit de València. El tècnic argentí ha afirmat que "no em jugo el càrrec, porto aquí quatre anys i sé com van les coses, encara que sé que si no guanyem la situació serà dolenta si perdem". Sobre els xiulets rebuts el dia de l'Osasuna, el tècnic ha afirmat que "alguns van xiular, però la majoria de l'afició va reaccionar en contra d'aquests càntics. Aquests dies he vist molta gent que em dóna suport, però dir res. De tota manera és difícil agradar a tot el món ". Sobre el seu futur, ha afegit que "em sento amb energia per seguir, però com he dit sempre el meu contracte no és un impediment. Els entrenadors sabem com va això del futbol i que vivim dels resultats" El tècnic creu que dissabte "el més important és que l'equip ofereixi una bona sensació"

Pochettino també ha parlat sobre les eleccions, afirmant que "els tres candidats a les eleccions em mereixen tot el respecte i jo percebo aquest mateix respecte. M'encantaria que, a partir de dimarts, hi hagués una unió total en tots els estaments del club".

Convocatòria

Mauricio Pochettino ha convocat 19 jugadors per al partit d'aquest dissabte a València. El tècnic perd Stuani per sanció. Els 19 triats pel tècnic són: C. Álvarez, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Tejera, Forlín, Raúl Baena, Sergio García, Verdú, Rui Fonte, Longo, K. Casilla, Héctor Moreno, Javi López, Colotto, Simao, Wakaso, C. Gómez, Christian Alfonso i Víctor Álvarez.

L'expedició blanc i blava viatjarà aquesta tarda en tren cap a València i tornarà dissabte, després del partit, per carretera a Barcelona. L'equip no tornarà als entrenaments fins dimarts, a les 10.30 hores, a la Ciutat Esportiva.

stats