Moto2
Esports 01/06/2012

Pol Espargaró: "No m'espanta la diferència amb Thomas Luthi"

El pilot de Granollers acaba la jornada amb bon regust de boca perquè ha mantingut un bon ritme a l'asfalt tot i haver guardat els millors pneumàtics de què disposa

Ara
1 min
Pol Espargaró, en acció

MontmelóPol Espargaró ha assegurat que no està "espantat" per la diferència que el separa de Thomas Luthi després de la primera jornada d'entrenaments lliures al Gran Premi de Catalunya de motociclisme. El pilot català de Moto2 està "confiat" de cara a la prova i guarda un joc de pneumàtics "bons" per utilitzar-los tant a la sessió de qualificació com durant la prova.

"De moment, la diferència amb el primer [Luthi] no m'espanta. M'espentarà més aquest dissabte, a les qualificacions, si passa el mateix. De moment no ens hem de preocupar gaire perquè queda un dia sencer i no hem fet servir les gomes que realment ens anaven bé per guardar-les de cara a dissabte i a la carrera. Estic confiat, encara tenim marge", ha dit el pilot de Granollers.

"Les condicions de pista són calentes. Ja ho sabíem, però no ens esperàvem que ho fossin tant", ha valorat del traçat català, però ha afirmat que "tot i que sembli que les coses no ens han anat bé, estem tercers. Ja podem firmar", ha afegit.

Per últim, ha comentat el pla per a aquest dissabte, quan es decidirà la graella de sortida. "Provarem al matí una nova configuració, semblant a la que creiem que ha fet Luthi. Però amb la confiança que si no ens va bé sabem que tenim el pla B: les gomes bones per a la cursa".

stats