65º TORNEIG INTERNACIONAL D’HOQUEI DE REIS
Esports 06/01/2013

La selecció europea i el Metrostroy, campions del Torneig de Reis d'hoquei herba

El combinat de jugadors continentals s'emporta la victòria final en la categoria masculina gràcies a la millor diferència de gols

Els campions del Torneig de Reis del Polo, la selecció europea i el Metrostroy

BarcelonaLa selecció de jugadors europeus s'ha adjudicat la 65º edició del Torneig Internacional d'Hoquei de Reis que s'ha disputat en el Reial Club de Polo de Barcelona. La igualtat s'ha mantingut fins a l'últim minut i ha estat la millor diferència de gols la que ha permès el triomf europeu. Tant el campió com el RC Polo i el Pedralbes (el seu segon equip) han acabat el torneig empatats a set punts, però la selecció europea tenia una diferència de +20, per +16 el RC Polo i +6 el Pedralbes. En categoria femenina, les russes del Metrostroy han repetit la seva victòria de l'any passat.

Després de l'empat del Pedralbes davant l'Irish Universities (3-3) el segon equip del Polo perdia les seves opcions de títol i el darrer partit de la jornada es presentava decisiu per decidir el campió. La selecció europea s'ha avançat 0-2, però abans del descans els locals han retallat diferències amb un gol de Borja Llorens. Després de la represa, l'1-3 anotat per l'ex polista Leandro Zurita posava el títol gairebé en mans dels europeus, però el RC Polo ha aconseguit tres gols seguits (dos de Xavi Lleonart i un d'Álvaro Turull) que li donaven la victòria provisional i el triomf final mediada la segona part (4-3).

Finalment Bertrand Máxime ha establert el 4-4 definitiu a dotze minuts del final i el marcador no s'ha tornat a moure, amb el que la selecció europea succeeix al RC Polo en el palmarès del torneig.

Domini rus

En noies, el Metrostroy rus ha demostrat una gran superioritat respecte a la resta de rivals. Les russes han guanyat els seus tres partits amb claredat, avui 6-2 davant l'Irish Universities, i han reeditat el triomf aconseguit la passada edició d'Hoquei Reis. En segona posició ha acabat el RC Polo, que només ha estat superat pel campió i que ha derrotat avui 2-1 al Royal Pingouin belga.