Hoquei herba femení
Esports 04/12/2011

Polo i Terrassa es reparteixen els punts en la pugna per ser a dalt

La resta d'equips que aspiren a lluitar pel títol en la segona fase, menys l'Alcalá, han guanyat els seus partits

Albert Prieto

BarcelonaLa igualtat continua sent la protagonista de la lliga de Divisió d'Honor femenina. Els equips de dalt no punxen i hi ha pocs canvis en la classificació quan queden dues jornades per concloure la primera fase de la competició. Només l'Alcalá, que ha perdut contra el líder, el Club de Campo, ha fet un pas enrere. La resta d'equips amb opcions d'entrar al grup de dalt han vençut els seus partits. Tots, és clar, menys Polo i Terrassa, que s'enfrontaven entre si.

El RC Polo i el CD Terrassa s'han repartit els punts en el partit jugat a l'Eduardo Dualde, en empatar a un gol. Yana Vorushylo ha obert el marcador en el minut 12, de penal córner. Abans del descans, Dinah Frohlich ha empatat pel conjunt vermell. Malgrat que el Polo ha dominat la segona part, el resultat d'1 a 1 no s'ha mogut. El Polo és ara un punt per darrere de l'Egara i la Reial i ocupa la quarta posició. Un punt per sota és el CD Terrassa empatat a punts amb l'Alcalá i el Júnior.

L'Egara, per la seva banda, continua sumant i seguint l'estela del Club de Campo. A Madrid, contra el SPV-51, l'equip ratllat s'ha imposat per un contundent 1 a 5, amb gols de Maria Tost per partida doble, Carola Salvatella, Glòria Comerma i Laura Acosta. El Club Egara és tercer a la taula, empatat amb la Reial Societat, segon classificat.

L'altra golejada de la jornada l'ha protagonitzada el Júnior, que s'ha imposat al Tennis de Santander per 6 a 0. Maria Romagosa i Cristina Guinea, abans del descans, han obert el camí, i Manes en dues ocasions, Bugmann i Roig han completat el resultat. Les santcugatenques tanquen en aquests moments el grup dels sis primers, deixant fora el CD Terrassa i l'Atlètic.

Finalment, l'Atlètic Terrassa ha sumat una victòria per 0 a 2 al camp del Castelldefels i manté les opcions d'entrar al grup de dalt per a la segona fase. Queden dues jornades (quatre punts en joc) i les groc-i-negres són a dos punts dels equips que ocupen de la cinquena a la setena posició. El Castelldefels, en canvi, encara no ha estrenat el caseller i tanca la taula.

En la resta de partits de la jornada, el Club de Campo ha derrotat per la mínima l'Alcalá (1-0) i la Reial Societat s'ha endut els dos punts de Las Palmas (0-2). Ara per ara, quan queden dues jornades de la primera volta, només el Club de Campo té garantit jugar la segona fase al grup de dalt. Reial Societat, Club Egara (13 punts), Polo (12), Alcalá, Júnior, CD Terrassa (11 punts) i Atlètic (9 punts) lluitaran per les altres cinc places; dos equips se'n quedaran sense.