Futbol Català
Esports 20/03/2012

El Prat, l'Espanyol B i la Pobla de Mafumet comanden la lliga gràcies també als seus porters

Tots tres clubs són, amb 19 gols en contra, els que menys dianes han rebut

àngel Garreta
1 min
Prat, Pobla de Mafumet i Espanyol B, els equips menys golejats

BarcelonaUn líder destacat, el Prat, i dos filials perseguidors, l'Espanyol B i la Pobla de Mafumet, són ara mateix els equips millor classificats al grup cinquè de Tercera Divisió. Tots tres equips presenten bons números i actual dinàmica positiva per seguir aspirant tant al títol de lliga com a la disputa de la promoció d'ascens a Segona B.

Bona part del mèrit de les respectives classificacions es troba també sota pals. Els tres clubs comparteixen les mateixes xifres de gols encaixats (19), la més baixa amb diferència dels 20 conjunts de la categoria. A les files del conjunt pratenc, Toni Texeira és el titular indiscutible. Als filials, pensats per donar minuts a tothom, la porteria es reparteix entre la presència de Sergio i Antonio David (Pobla) i German, Dinu i Edgar (Espanyol B).

Calculant la mitjana de partits jugats i gols encaixats a la lliga, dos dels porters citats figuren a la llista per convertir-se en el 'Zamora' del grup a final de temporada. El poblenc Sergio és ara mateix el líder de les estadístiques, amb una mitjana de 0,50 gols encaixats per partit. Just darrere d'ell apareix Toni Texeira amb un valor de 0,66.

stats