Esports 29/10/2019

Machín fa marxa enrere sobre la petició d'un davanter: "Acabo d'arribar, he de conèixer més la plantilla"

Melendo no es desplaça a Bilbao per problemes intestinals

Roger Requena
2 min
Pablo Machín, durant una roda de premsa

BarcelonaDos dies després de demanar, en unes declaracions a la Cadena SER, un nou que suplís el lloc que va deixar Borja Iglesias, Pablo Machín ha fet marxa enrere i ha matisat que, abans d'incorporar algú, vol conèixer a fons la plantilla: "No sé si va ser una qüestió tan explícita o una interpretació. Sincerament, tots els entrenadors, si els preguntes si estan oberts a millorar, et diuen que sí, i l'Espanyol està en la mateixa lliga que la resta". El tècnic ha deixat les portes obertes a qualsevol escenari: "Estem parlant a tres mesos vista i poden passar tantes coses que és excessiu plantejar-se què pot passar al mercat. Acabo d'arribar, he de conèixer més la plantilla i ella a mi, s'han de reivindicar i adaptar. La meva feina és treure'ls el màxim rendiment i m'he de centrar en els homes que han de donar-nos l'objectiu".

El tècnic de Sòria ha fet aquestes declaracions abans de viatjar a Bilbao per enfrontar-se a l'Athletic, un partit en què no hi haurà Melendo, baixa per problemes intestinals. El migcampista del planter, de fet, no s'ha pogut entrenar aquest dimarts. Els problemes físics han alertat un Machín que té clar que "quan competeixes cada tres o quatre dies, el físic se'n pot ressentir". "Tenim un partit superexigent pel rival i pel que ens trobarem a San Mamés. L'afició empeny molt l'equip i és un rival amb molta verticalitat, ens poden fer molt de mal per les bandes. Porten cinc jornades sense guanyar i per a mi això és perillós", ha avisat el preparador blanc-i-blau.

Machín també s'ha pronunciat sobre els primers tres partits al capdavant de la banqueta de l'Espanyol. "El més important són els resultats. Firmaria guanyar dos de cada tres partits. L'actitud és molt bona per part dels jugadors. Hem de millorar en l'aspecte ofensiu i aconseguir una mica de tranquil·litat". El tècnic ha reconegut que "la idea de joc cada dia està més clara i les dues victòries seguides ens animen per començar a sumar punts".

stats