Barcelona CityTrail
Esports 12/03/2014

Arriba la Barcelona CityTrail, una nova manera de córrer per la ciutat

La ciutat comtal acollirà el pròxim 27 d'abril una cursa de 12 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell organitzada per Salomon i El Corte Inglés

àlex Gozalbo
1 min
L'última moda és córrer per les ciutats / JORDI ZARAGOZA

BarcelonaLa moda del CityTrail, un nou concepte que trasllada l'esperit de la muntanya a la ciutat, arriba a Barcelona. La ciutat comtal acollirà el pròxim 27 d'abril la Barcelona CityTrail, una cursa de 12 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell organitzada per Salomon i El Corte Inglés.

El CityTrail és un nou estil que combina el descobriment de les ciutats, explorant noves rutes urbanes, amb el 'running'. Està pensat per gent que corre sense un camí marcat i que integra els elements del seu entorn (escales, parcs, asfalt, desnivells, etc) com a part de l'entrenament.

"El propòsit del CityTrail és escapar de la rutina. La gent vol variar de circuit, escapar de la rutina diària i passar-s'ho bé. El calçat i les peces CityTrail són versàtils i apropiades per a qualsevol terreny i superfície, és la nostra manera d'aportar una mica d'aventura de muntanya a tots els corredors, tant si viuen en un poble al mig del camp com en una gran ciutat", explica Mick Oconchuir, 'outdoor brand manager' de Salomon.

La marca, que aquest dimecres ha donat a conèixer les seves novetats (X-Sense i Sense) a Barcelona amb atletes com Tòfol Castanyer, Miguel Heras i Jonathan Wyatt, posarà en marxa el pròxim 18 de març una App que proposa atrevides rutes per 90 ciutats del món. L'aplicació estarà disponible per a iPhone i Android. Els usuaris podran anar afegint i compartit informació sobre diferents indrets de cada ciutat.

stats