La Volta
Esports 19/03/2014

La Volta a Catalunya escalfa motors amb un cartell de luxe

La cursa ha estat presentada en societat amb un programa en directe a Esport3

Efe
1 min
Ruben Peris, president de La Volta / TONI ALBIR / EFE

Sant Joan DespíLa Volta a Catalunya ha presentat aquest dimecres la seva 94 edició, que es disputarà del 24 al 30 de març, amb la qual els seus organitzadors esperen consolidar la cursa com una cita de referència en el calendari ciclista mundial. La competició ha estat presentada en societat amb un programa en directe a Esport3, el canal esportiu de la televisió autonòmica catalana.

La prova per etapes més antiga del món després del Giro d' Itàlia i el Tour de França comptarà amb la participació del britànic Chris Froome (Sky), el colombià Nairo Quintana (Movistar) i el català Joaquim 'Purito' Rodríguez (Katiuxa), que van copar el podi en l'últim Tour de França .

La llista de figures la completen Alberto Contador (Tinkoff-Saxo ), Samuel Sánchez (BMC), Rigoberto Urán (Omega Pharma-Quick Step), Daniel Martin (Garmin-Sharp) -vigent campió-, Richie Porte (Sky) i Chris Horner (Lampre-Merida), entre d'altres,.

La prova començarà a Calella el 24 de març i finalitzarà el 30 de març en un circuit a la muntanya de Montjuïc (Barcelona) i inclourà 25 passos de muntanya puntuables, 2 de categoria especial, 3 de primera, 3 de segona i 14 de tercera.

stats