LLIGA DE CAMPIONS
Esports 20/02/2013

El Barça visita a un Milan que arriba en el millor moment de la temporada

Els blaugranes, que són clarament favorits, tenen aquest dimecres a la nit (20:45h/C+ Liga de Campeones) a San Siro una cita contra la història milanesa

Ara
3 min
Messi en l'entrenament del conjunt blaugrana a San Siro

BarcelonaEl Barça visita aquest dimecres a la nit (20:45h/C+ Liga de Campeones) el Milan en el partit corresponent a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. San Siro i la història del conjunt milanès són els dos únics elements que posen una mica d'emoció en una eliminatòria on els blaugranes són clarament favorits.

Els de Tito, que encara continua la seva recuperació a Nova York, comencen avui a Milà un dels trams més exigents de la temporada. I és que en els propers deu dies afrontaran l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, es jugaran, davant el Reial Madrid, la classificació per la final de la Copa del Rei, i visitaran el Santiago Bernabéu amb la intenció de sentenciar, definitivament, la Lliga.

Per al partit d'aquest dimecres a la nit, Jordi Roura, segon entrenador blaugrana, té les baixes del brasiler Adriano, per lesió, i de l'asturià David Villa, que no ha viatjat a Milà ja que encara no estava al 100% després del còlic nefrític que va patir la setmana passada. Xavi, en canvi, reapareix després d'haver deixat enrere les molèsties al bíceps femoral que l'han tingut apartat de l'equip durant 15 dies.

Amb la tornada de Xavi, tot fa pensar que el Barça sortirà amb Busquets, Xavi, Cesc, i Iniesta (que caurà a banda esquerra) per controlar el mig del camp, mentre que davant Pedro i Messi completaran el joc ofensiu dels blaugrana.

El partit d'avui tindrà un sabor especial per a Roura, ja que aquest va veure pràcticament truncada la seva carrera esportiva en un partit a l'estadi milanès. Una greu lesió de genoll l'any 1989, jugant amb el Barça davant el Milan, gairebé el va retirar de per vida dels terrenys de joc. De fet, després de recuperar-se, va penjar les botes als 25 anys.

D'altra banda, el Milan afronta el partit d'avui dimecres amb un objectiu clar: aconseguir un bon resultat que els permeti afrontar la tornada al Camp Nou amb certes garanties. I, per aconseguir-ho, els milanistes saben que una de les claus passa per anular al crac argentí, Leo Messi. En aquesta mateixa línia, fins i tot el president i propietari del club, Silvio Berlusconi, ha dit durant la setmana se li ha de fer un marcatge a l'home a Messi.

Massimiliano Allegri, tècnic rossonero, no podrà comptar amb el francès Flamini, un dels futbolistes que s'intuia que jugaria per frenar a Messi, però que és baixa d'última hora per una contractura a la cuixa esquerra. En canvi, sí que estarà la jove estrella emergent El Shaarawy, recuperat dels problemes físics que arrossegava, per la qual cosa sembla probable que estigui a l'onze titular, formant un trident en atac amb Pazzini i Kevin Prince Boateng.

No obstant això, no es descarta que en lloc de Boateng, jugui el francès Niang, que tot i té ser molt jove i no haver debutat encara en Lliga de Campions, està jugant molts minuts en Lliga últimament. Al mig del camp, el veterà Ambrosini i Muntari es perfilen com els favorits per acompanyar a Montolivo, ja que Nocerino també serà baixa per lesió.

L'altre partit que es jugara aquesta nit serà el Galatasaray-Schalke 04 (20:45h/C+ Liga de Campeones). Els alemanys intentaran treure un bon resultat en el sempre difícil infern turc.

Alineacions probables:

Milan: Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Constant; Muntari, Montolivo, Ambrosini; Boateng, Pazzini, El Shaarawy.

Barça: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Alba; Xavi, Busquets, Cesc; Iniesta, Messi, Pedro.

Àrbitre: Craig Thomson (escocès)

Estadi: San Siro

Hora: 20:45h / C+ Liga de Campeones

stats