Futbol - Segona Divisió
Esports 25/02/2021

Duel directe per evitar les places de descens a Sabadell

ARA
1 min
Antonio Hidalgo, entrenador del Sabadell

BarcelonaEl Sabadell rep aquest divendres (19 h) l’Albacete en un duel directe per a la permanència. Si l’equip arlequinat és capaç de guanyar, deixarà el seu rival d’avui a cinc punts de distància. “Serà un dia important contra un rival directe. Tenim l’oportunitat d’allunyar-los si guanyem i sabem que els equips de dalt ens miraran de manera diferent si sumem els tres punts, però serà un partit molt difícil, igual o més que el de l’RCDE Stadium. Les expectatives de treure punts en aquesta categoria no serveixen per a res. L’Albacete és un equip que domina diferents registres. Té jugadors de molta qualitat al davant i haurem d’estar molt atents a les seves arribades”, avisa Antonio Hidalgo.

El Sabadell i l’Albacete s’han enfrontat vuit vegades en tota la seva història, entre Segona Divisió i Copa del Rei. L’últim precedent a la Nova Creu Alta va ser l’any 2014, quan els arlequinats van guanyar per un contundent 6-1. A la primera volta, en canvi, l’Albacete va guanyar al Carlos Belmonte per 3-0. “No perdo el temps pensant què va passar a la primera volta. En tot cas, el temps el perdo en analitzar l’Albacete actual i la manera com podem guanyar-los. Som davant un partit que serà molt i molt difícil”, adverteix.

Una assignatura pendent

El capità del Sabadell, Ángel Martínez, reconeix que a la Nova Creu Alta l’equip té una assignatura pendent. “És una llàstima que la nostra afició no pugui ser a la graderia de l’estadi, amb nosaltres”, lamenta.

stats