HANDBOL
Esports 10/09/2014

La professionalitat de Sigurdsson, l'eina blaugrana per fer història aquesta temporada

L'extrem s'ha convertit en un dels noms propis d'un equip blaugrana que disputa aquest dijous les semifinals de la Super Globe (19:15 h.)

Gonzalo Romero
2 min
Sigurdsson en un partit / FCBARCELONA.CAT

BarcelonaDesprés d'una campanya gairebé excel·lent, el Barça d'handbol afronta una nova temporada amb l'ambiciós objectiu de fer història. Aconseguir la Champions, un títol que el conjunt blaugrana no guanya des del 2011, i la Super Globe són dos dels reptes més atractius d'aquest curs 2014/2015, que va començar amb la conquesta de la Supercopa Asobal i la de Catalunya aquest agost.

Per fer-ho possible, l'equip de Xavi Pascual, que disputa aquest dijous les semifinals del Mundial de clubs que se celebra a Qatar contra l'Al-Jaish (19:15 hores), compta amb el talent de Pérez de Vargas, la potència de Jallouz i l'encert de Sigurdsson –tots tres fitxats aquest estiu–.

Dies abans de viatjar al país que serà la seu del proper Campionat del Món de seleccions, el tècnic català va explicar a l'ARA que els tres jugadors s'han integrat "molt bé" al seu nou club: "Els tres estan molt còmodes. A més, els seus companys els han rebut d'allò més bé, fet que ha facilitat la seva integració", va comentar.

Sigurdsson, el més professional

Tot i que tota la plantilla blaugrana està rendint a un gran nivell en aquest inici de competició, Sigurdsson, precisament, està brillant amb llum pròpia. Fonts del vestidor del primer equip del Barça consultades pel diari ARA expliquen que l'islandès està demostrant un nivell d'implicació excel·lent.

Les fonts consultades destaquen la "professionalitat i el treball" de l'ex del Kiel, un dels jugadors més veterans de la plantilla que dirigeix Xavi Pascual (35 anys). "Sigurdsson és qui més entrena, qui més s'exigeix. Quan tothom deixa el gimnàs, ell es queda fent més exercicis", expliquen. "És un professional de cap a peus", afegeixen.

Aquesta entrega, més pròpia d'un jugador del filial que d'un dels millors extrems del món, ha sorprès i molt a la plantilla blaugrana. L'internacional amb Islàndia, d'una qualitat contrastada, s'ha dedicat –únicament– a complir el que va prometre el dia de la seva presentació com a jugador del Barça: "Prometo donar-ho tot a Barcelona", va dir mesos enrere.

Efectivitat i gol

L'islandès s'ha convertit en un dels noms propis de l'atac del Barça. L'ex del Kiel és el jugador que millors percentatges d'efectivitat de cara a porteria té de la plantilla. A més, és el segon màxim golejador de l'equip per darrera de Lazarov, el gran especialista ofensiu del conjunt de Pascual.

stats