OLIMPISME
Esports 17/01/2014

Putin: "A Rússia no perseguim els homosexuals, però si us plau, que deixin els nens tranquils"

El president rus segueix rebent atacs per la legislació russa referent als drets dels homosexuals

Efe
1 min

BarcelonaEl president rus, Vladímir Putin, ha afirmat avui que Rússia, a diferència d'altres estats, no prohibeix les relacions homosexuals. "Aquí no perseguim ningú per practicar aquestes relaciones, però sí que prohibim la propaganda entre menors d'edat." Tot seguit ha afegit que els homosexuals es poden sentir tranquils a Rússia, i ha recordat després que "deixin tranquils els menors" en unes declacions que han provocat una nova polèmica.

"Nosaltres no prohibim res, no perseguim ningú. A Rússia no hi ha cap responsabilitat penal per aquestes relacions a diferència d'altres països" recordant els casos d'alguns estats nord-americans. "Ens sentim tranquils, però, si us plau, deixeu els nens tranquils". Putin ha vist com diferents campanyes demanen el boicot als propers Jocs Olímpics d'hivern a Sotxi per la legislació que prohibeix defensar els drets dels homosexuals públicament a l'estat rus.

"No prohibim les formes no tradicionals de mantenir relacions sexuals. Prohibim la propaganda homosexual i la pedofília. Són coses diferents" ha afegit.

stats