SOTXI 2014
Esports 12/02/2014

Queralt Castellet acaba onzena la final de 'snowboard halfpipe'

L'or ha estat per a la nord-americana Kaitlyn Farrington, la plata per a l'australiana Torah Bright i el bronze per a la nord-americana Kelly Clark

Ara
1 min
Queralt Castellet / MIKE BLAKE / REUTERS

BarcelonaQueralt Castellet no ha aconseguit fer història als Jocs Olímpics de Sotxi 2014. La vallesana ha acabat onzena en la final de 'snowboard halfpipe', que ha guanyat la nord-americana Kaitlyn Farrington. La plata ha estat per a l'australiana Torah Bright, i el bronze, per a la nord-americana Kelly Clark.

La catalana, en la primera baixada, ha fallat en l'última recepció i ha aconseguit una puntuació de 61.75. La majoria de les 'riders' favorites, com Castellet, han arriscat en la primera baixada i, per exemple, de les quatre 'riders' que han aconseguit millor marca durant la ronda de classificació (Hannah Teter, Torah Bright, Kelly Clark i Queralt Castellet), només la nord-americana Hannah Teter ha fet un exercici amb una marca per sobre dels 90 punts (90.50).

En el segon intent, Kaitlyn Farrington ha aconseguit la millor marca, 91.75, que li ha servit per penjar-se l'or. Castellet, que havia fet una gran segona ronda, ha tornat a fallar en l'última recepció, i s'ha quedat, doncs, sense opcions de lluitar per les medalles. Kelly Clark, que també havia fallat en el primer intent, ha aconseguit la tercera millor marca, i s'ha penjat el bronze.

Castellet s'havia classificat aquest dimecres al matí amb la segona millor marca del seu grup de la ronda de classificació i s'ha col·locat a la final sense passar per la repesca de les semifinals.

stats