Tenis
Esports 11/10/2013

Rafa Nadal supera Wawrinka i arriba a semifinals de l'Open de Xangai

El número 1 del món s'ha desfet del suís per 7-6 (10) i 6-1 i jugarà la semifinal contra Juan Martín del Potro

Ara
1 min

BarcelonaRafael Nadal s'ha classificat per a les semifinals de l'Open de Xangai després d'imposar-se a Stanislas Wawrinka per 7-6 (10) i 6-0. El partit entre el tenista balear i el suís ha començat molt igualat, ja que tots dos jugadors han començat guanyant el seu servei. El manacorí ha tingut l'oportunitat d'aconseguir el 'break' al quart joc, però ha desaprofitat les dues opcions que ha tingut.

Cap dels dos tenistes ha cedit el seu servei i d'aquesta manera s'ha arribat al 'tie-break', en què Wawrinka ha posat contra les cordes Nadal. De tota manera, el número 1 del món ha aguantat l'embranzida del suís i ha aconseguit adjudicar-se el primer set després de sentenciar el 'tie-break' per 12-10.

I, després d'assestar aquest cop psicològic al seu rival, el balear s'ha mostrat intractable. De fet, ha començat a guanyar punts amb molta facilitat i en poc més d'un quart d'hora s'ha posat amb 5-0 al marcador. Tot i això, Wawrinka ha guanyat el penúltim joc del set per salvar l'honor, però Nadal no ha donat més opcions al suís i l'ha fet fora del torneig amb un contundent 6-1 al segon set. Ara, el manacorí disputarà les semifinals de l'Open de Xangai contra Juan Martín del Potro, que s'ha desfet de Nicolás Almagro per 6-3 i 6-3.

stats