Tenis
Esports 06/11/2013

Rafa Nadal tomba Wawrinka i s'assegura acabar l'any com a número 1

El manacorí ha patit per derrotar el tenista suís en dos sets (7-6 i 7-6) en el segon partit de la Copa Masters de Londres

Martí Molina
1 min
Rafa Nadal, durant el partit contra Wawrinka

BarcelonaRafa Nadal s'ha assegurat, matemàticament, acabar l'any com a número 1 del tenis mundial. El tenista manacorí ha derrotat Stanislas Wawrinka en dos sets en el segon partit de la Copa Masters, en què a més a més s'ha assegurat un lloc a la semifinal.

El partit ha estat molt igualat, i malgrat que Nadal ha aconseguit un 'break' en cadascun dels sets, el suís els hi ha tornat i ha posat emoció al joc. El número 1 no s'ha acabat de trobar còmode a la pista, ja que intentava cops guanyadors que no li acabaven de sortir bé, o que eren resposts amb contundència pel tenista suís.

Wawrinka, tot i ser inferior a nivell tenístic, no ha perdut mai la cara al partit i ha lluitat cada punt fins al final, fent córrer el seu rival amb gardeles a una banda i altra de la pista. Nadal corria i els tornava, però el suís també feia el mateix. Tot plegat, un intercanvi de cops que s'ha resolt en més de dues hores de joc i dos 'tie breaks' que han caigut del costat de Nadal.

stats