Mundial de Ral·lis
Esports 13/02/2011

Hivonen se situa líder a Suècia quan només falta una jornada per acabar el primer ral·li de l'any

La modificació dels vehicles WRC fa que el diumenge sigui un dia imprescindible per saber com acabarà la prova, tot el contrari de les temporades passades

Redacció
1 min
El Ford de Mikko Hirvonen en el Ral·li de Suècia

SuèciaEl finlandès Mikko Hirvonen (Ford) s'ha situat líder del Ral·li de Suècia, primera cita del Mundial de l'especialitat, després de la segona jornada de competició; tot i que l'avantatge de l'escandinau és molt escassa i fins a 4 pilots més opten a la victòria final.

Aquest inici d'any està portant sorpreses molt agradables. La modificació dels vehicles WRC fa que el diumenge sigui un dia imprescindible per saber com acabarà la prova, tot el contrari de les temporades passades, quan els dissabtes quedava gairebé sempre definit el ral·li.

Mads Otsberg (Ford), que corre amb un vehicle privat, ha perdut la primera posició en favor d'Hirvonen, tot i que pot mantenir-se segon a 7,4 segons del líder. La tercera posició és pel Citroën de Petter Solberg, a 8,4. Darrera seu Jari-Matti Latvala (Ford) a 10,9 i després Sebastien Ogier (Citroën) a 15,8.

El ral·li acabarà amb una jornada curta però suficientment llarga com per tenir emoció fins l'últim quilòmetre.

stats