Gallego: "El nostre èxit serà que no hi hagi titulars ni suplents"

El tècnic deixa clar que vol tots els seus efectius preparats per quan els toqui participar

El tècnic de l'Espanyol, David Gallego, marxa "molt satisfet" després del 0-3 obtingut a Lucerna, un "molt bon resultat", i pel "bon rendiment físic i tàctic de l'equip". El tècnic espanyolista, fidel al seu discurs, encara no dona per resolta l'eliminatòria. "El resultat és molt bo, però en el futbol he vist de tot, cada setmana hem de ser millors que el rival. Encara no he vist que el pròxim rival sigui diferent al Lucerna". 

Preguntat pel bon moment de forma que viu Facundo Ferreyra, l'entrenador de Súria ha deixat clar que "qualsevol jugador ha d'estar preparat per jugar". "El nostre èxit serà que no hi hagi ni titulars ni suplents. Tots són un més. Ferreyra ha de créixer més, com la resta, associar-se i participar més. Hi haurà jugadors que participaran més o menys. Dependrà del que veiem durant la setmana i del rival que tinguem al davant", ha afirmat. També s'ha pronunciat sobre altres noms propis. Un d'ells, l'altre punta. "Borja està rendint a un nivell altíssim. Li ha faltat un gol per completar el gran partit que ha fet. Mereixia jugar i ha jugat. Sobre la resta, no penso en coses que poden ser. Penso en el que és. Està competint molt bé". 

El preparador blanc-i-blau també ha celebrat l'estrena oficial de Matías Vargas: "Crearà molta competència amb la resta de companys. És determinant amb la pilota, molt vertical, però ha d'anar agafant el to a poc a poc. És un més a qui hem de cuidar i gestionar". Sobre un altre que no ha estat titular, Sergi Darder, ha assegurat que "ha de donar molt de joc i l'apassiona la interpretació del joc": "El fet de no acabar d'agafar la idea li genera inquietud. L'he felicitat pel partit que ha fet. Tenim molts pivots de qualitat, és un luxe tenir la banqueta que teníem i els que hem deixat a Barcelona. Segueix creixent, ha tingut una actitud exemplar. Amb mi, qui surt ha de tenir una actitud exemplar. Sempre dic que els que inicien el partit no el guanyen, el guanyen els que l'acaben". 

Més continguts de