Esports 20/04/2012

Un alt càrrec del Reial Madrid demana "l'extermini dels sindicalistes" i vol una tercera guerra mundial

Pedro Duarte, responsable de 'new media' del club, demana al seu compte a Twitter l'extermini "un per un" dels sindicalistes de la UGT i de CCOO. També es proclama partidari d'una tercera guerra mundial i declara la seva simpatia per Froilà, el nét gran del rei Joan Carles, per fer ús "d'armes per destruir el món"

Ara
2 min
Pedro Duarte, responsable de 'New Media' del Madrid

BarcelonaEl responsable de 'new media' del Reial Madrid, Pedro Duarte, ha difós a través del seu compte personal a Twitter (@pedroduarte) diverses piulades en què demana l'extermini "un per un" dels sindicalistes de la UGT i de CCOO, artífexs de la vaga general del passat 29 de març. A més, Duarte es mostra partidari d'una tercera guerra mundial i declara la seva simpatia per Froilà, el nét gran del monarca espanyol, que fa unes setmanes es va disparar un tret al preu per accident: "Froilà és dels meus, fent ús d'armes per destruir el món. #Miguerramundial", diu en un dels tuits.

Les piulades, algunes de les quals són de diverses setmanes enrere, havien passat decepercebudes fins que aquest divendres n'ha fet difusió 'Abc Punto Radio' i han generat un important rebombori a les xarxes socials després que diversos mitjans les hagin reproduït literalment. La polèmica ha fet que Duarte hagi decidit fer una piulada de disculpa aquest matí: "Demano disculpes pels meus comentaris desafortunats, que no reflecteixen ni la meva manera de pensar ni de sentir. Sóc contrari a tot tipus de violència".

Defineix Gerard Piqué com "escòria"

Entre altres afirmacions de Duarte, diu que "la vida està sobrevalorada" i que "hi ha gent que mereix morir". A més, afirma que, per al seu gust, "el Tercer Reich és l'imperi millor vestit de la història. I això que no m'agrada Hugo Boss". Duarte també escriu: "Mataré a tots aquells que ens volen enfonsar, però amb estil" o "demà me n'aniré a descobrir noves terres per conquerir. Obviaré dir que es tracta del País Basc, per si de cas surt la 'kale borroka'".

A més, Duarte va atacar Gerard Piqué: "Piqué i Shakira es troben a Positano [Itàlia]. Quina escòria trepitjant un lloc sagrat. Som pocs els que podem anar-hi".

stats