Futbol Català
Esports 15/01/2012

Primera derrota a casa del filial de l'Espanyol

L'inici de la segona volta de la lliga deixa al Terrassa més líder

Redacció
1 min

BarcelonaUn gol de Boniquet al minut 64 de partit a la ciutat esportiva de Sant Adrià ha provocat la primera derrota de l'Espanyol B a casa en l'actual campionat de lliga (1-0). L'equip de Longhi, que ha jugat un mal partit, s'ha vist superat per un ordenat Castelldefels que ha mostrat confiança en les seves possibilitats en tot moment. D'aquesta derrota i de la del Prat a Manlleu (2-0) s'ha aprofitat el Terrassa per ser més líder en solitari malgrat empatar (1-1) davant un bon Vilafranca.

Per sota, derrota de l'Amposta davant un bon Europa (1-0) que sumant el triomf de dijous en el seu partit pendent contra el Masnou, tanca la setmana amb sis de sis en punts, recuperant-se a la zona mitja de la taula. Dins el descens, empats del Masnou a Olot (1-1) i del Vilanova a La Pobla de Mafumet (2-2). Tot i sumar uns bons punts a domicili, tots dos conjunts se separan un xic més de la permanència, que es troba marcada pels 20 punts que actualment té una Gramenet que ha empatat a casa (1-1) amb el Cornellà.

La Montanyesa i el Vic són els únics equips que han guanyat a domicili aquesta jornada. Els barcelonins, per 1-3 a Balaguer i els blanc-i-vermells per 0-2 al Joan Baptista Milà d'un Santboià que no acaba de reaccionar a la part baixa de la classificació.

ELS RESULTATS DE LA JORNADA

Gramenet 1 - Cornellà 1

Pobla Mafumet 2 - Vilanova 2

Espanyol B 0 - Castelldefels 1

Santboià 0 - Vic 2

Gavà 3 - Rubí 2

Europa 1 - Amposta 0

Balaguer 1 - Montanyesa 3

Manlleu 2 - Prat 0

Olot 1 - Masnou 1

Terrassa 1 - Vilafranca 1

stats