Natació sincronitzada
Esports 15/02/2012

Gemma Mengual: “Plego perquè tinc la sensació que ja he donat tot el que podia donar”

Després de l'entrevista que aquest dimecres publica l'ARA, Gemma Mengual ha oficialitzat la seva retirada en una emotiva roda de premsa

David R. Jover
1 min
Gemma Mengual

BarcelonaDesprés de l'entrevista que aquest dimecres publica l'ARA, Gemma Mengual ha oficialitzat la seva retirada en una emotiva roda de premsa al Museu Colet de Barcelona. "Plego perquè tinc la sensació que ja he donat tot el que podia donar", ha dit l'esportista, que no ha pogut contenir les llàgrimes.

"M'he llevat molt contenta i emocionada. Els esportistes ens retirem i mai no estem sols. Plego perquè tinc la sensació que tot el que podia donar-li a aquest esport ja li he donat", ha assegurat.

Mengual ha reconegut que "avui em ve al cap la pel·lícula de la meva vida".

"El millor moment per retirar-se és quan ho veus clar, quan notes que t'alliberes", ha comentat Mengual, que s'ha mostrat agraïda per tota la gent que l'ha acompanyada durant la roda de premsa. També ha dit que "la natació sincronitzada ha crescut molt en els darrers 25 anys" i que la selecció espanyola i ella "modestament crec que hem fet feliç a la gent", ha comentat.

Respecte al seu nou futur ha assegurat que "no sé on em portarà la vida", però "ho faré amb els valors que m'ha ensenyat la natació sincronitzada: sacrifici, perseverança i valentia", ha dit Mengual, que ha explicat que ha complert un somni. "Somiàvem en guanyar medalles olímpiques i les vam aconseguir, els somnis es fan realitat", ha comentat.

stats