Futbol Català
Esports 29/09/2011

El Llagostera rebrà al Reus lluitant contra la història

L'equip gironí busca el primer triomf a Segona B i també el primer davant un rival contra el qual no ha sumat cap punt ni ha transformat cap gol en la història recent

àngel Garreta
1 min
Eloi Amagat condueix la pilota en el darrer Reus-Llagostera a Tercera

BarcelonaEl Llagostera rebrà dissabte a les cinc de la tarda al Reus amb la intenció de sumar els tres punts i poder canviar la història present i també la passada. L'equip d'Oriol Alsina, després de trencar la ratxa de derrotes i poder sumar dos empats consecutius fruit de la millora progressiva en el seu joc, buscarà el primer triomf de la temporada i de tota la recent estrenada història a Segona B. En cas d''aconseguir-la acabaria, a més, amb una malastrugança. En els únics quatre enfrontaments oficials entre ambdós equips -les darreres dues campanyes, a Tercera Divisió-, els gironins no han sumat cap punt ni han pogut marcar cap gol al Reus.

La temporada 2009/2010, els del Baix Camp es van imposar per 0-1 a Llagostera i per 3-0 al seu estadi. L'any passat, doble victòria reusenca per la mínima. Al final, però, el títol de lliga va ser pels gironins, mentre el Reus va finalitzar quart a la lliga regular. Uns i altres, això si, van ser els únics equips catalans que van assolir l'ascens a Segona B, on actualment ocupen posicions ben diferents -primer i darrer- a la classificació. Encara que tots dos tècnics mantenen des de fa temps una excel·lent relació personal, ningú dubta que Oriol Alsina espera poder 'venjar-se' esportivament del seu gran amic reusenc, l'entrenador Santi Castillejo.

stats