Fórmula 1
Esports 09/02/2011

Kubica serà operat el divendres de l'húmer i el peu

El doctor Ignor Rosello, que va intervenir el pilot després de l'accident, ha assegurat que "va ser tot un èxit" perquè Kubica pot moure els 5 dits de la mà

Redacció
1 min
Robert Kubica és un apassionat dels ral·lis.

GènovaEl pilot polonès de Fórmula 1, Robert Kubica, continua evolucionant favorablement a l'Hospital Santa Corona de Pietra Ligure, a la ciutat italiana de Gènova; després de l'accident mentre disputava un ral·li, i serà operat aquest divendres de l'húmer i d'un peu.

Segons explica l'últim informe mèdic, fet públic aquesta tarda, el quadre mèdic és “bo” i aquest divendres es podrà fer la primera de les dues intervencions quirúrgiques a les quals s'ha de sotmetre el pilot de l'escuderia Lotus Renault. Una operació que realitzarà el mateix equip mèdic que ja el va operar just després de l'accident.

Aquest mateix dimecres, Ignor Rosello, el doctor que el va operar el diumenge, ha visitat Kubica i ha explicat que el pilot polonès mou els cinc dits de la mà dreta. Per això assegura que l'operació “va ser tot un èxit”. Rosello ha explicat que la rehabilitació “serà llarga” i que es començarà per “moure els músculs amb exercicis continus dia a dia”.

stats