Esports 05/10/2012

Rosell: "El Barça és probablement el club més transparent del món"

Albert Vilardaga
2 min
El president del Barça, Sandro Rosell, saludant Oriol Busquets, d'esquena.

BARCELONA.El president del Barça, Sandro Rosell, va parlar ahir al matí durant la presentació del llibre De portes endins. Els 113 anys del Barça explicats en 113 històries , de Lluís Lainz. En ple debat sobre el compromís del Barça en les reivindicacions sobre el futur de Catalunya, el mandatari va recordar que "l'entitat blaugrana és més que un club i ho serà tota la seva història". A més, Rosell va defensar la implicació del club més enllà de l'àmbit esportiu. "El Barça és probablement el club més transparent del món", va afegir.

A la tarda el president blaugrana va assistir a la cerimònia de presentació de les joves promeses blaugranes i va elogiar La Masia, "el pal de paller del que representa el Barça". Durant el discurs, Rosell va fer una àmplia referència a la visita que va fer Kyle Maynard aquesta setmana a La Masia. El president va elogiar el lluitador nord-americà, que competeix sense braços ni cames i "representa el respecte, el fair play , l'esperit de superació i l'educació que ha de tenir qualsevol jugador del Barça".

Piqué intensifica la recuperació

Tres dies abans del clàssic, el central català segueix recuperant-se a marxes forçades de la lesió que va patir al terç mitjà en el partit de Champions contra l'Spartak de Moscou. Després de la lesió de Carles Puyol a Lisboa, Piqué està intentant escurçar al màxim el terminis marcats pels serveis mèdics blaugranes i reduir-los una setmana respecte al que estava previst inicialment.

Els jugadors del primer equip del Barça tenien festa ahir, però Piqué ho va aprofitar per anar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i seguir amb la seva sessió de recuperació. El central blaugrana, que ha demanat als metges que estudiïn la possibilitat de fer-lo jugar infiltrat, encara va lleugerament coix.

En cas que Gerard Piqué no arribés a temps per jugar el clàssic de diumenge, el tècnic blaugrana, Tito Vilanova, tornaria a apostar per Javier Mascherano i Alex Song a l'eix de la defensa.

stats