Futbol Català
Esports 16/11/2011

El Rubí busca jugadors de totes les èpoques i material antic de cara al centenari de l'entitat

En l'aspecte esportiu, l'equip ha completat un bon primer terç de lliga

àngel Garreta
1 min

RubíLa Unió Esportiva Rubí ha fet una crida social de cara a les celebracions immediates del seu centenari (que tindrà lloc durant 2012). Des de l'entitat blanc-i-vermella es demana la col·laboració de socis, aficionats i exjugadors per tal de trobar futbolistes que, en qualsevol etapa de la història del club, hagin vestit la samarreta del Rubí. Les persones interessades en facilitar aquesta informació han de contactar amb el departament de premsa del club al correu premsa@uerubi.cat.

Igualment, el Rubí també busca material antic ja sigui en forma de fotografies, samarretes, banderins o qualsevol altre objecte que pugui servir per contextualitzar un moment o una etapa antiga de l'entitat al llarg dels seus cent anys. Per a més informació sobre els actes del club rubinenc, es pot consultar la seva pàgina web oficial.

El primer equip, consolidat a Tercera

La temporada del retorn a categoria estatal del primer equip del Rubí mostra un bon balanç superat el primer terç del campionat. L'equip dirigit per Alberto Fernández es troba ara mateix a la novena posició de la taula amb 21 punts, a sis de la promoció d'ascens i a deu punts lluny del descens. Fort a casa, l'equip fa tres jornades consecutives que no coneix la derrota i suma una mitjana estable de 13 dels darrers 21 punts disputats.

stats