RUGBI
Esports 11/02/2017

Anglaterra conquereix Cardiff i segueix intractable al Sis Nacions (16-21)

Un assaig a cinc minuts del final sentencia un bon partit dels dos equips

Efe
1 min
Anglaterra conquereix Cardiff i segueix intractable al Sis Nacions (16-21)

BarcelonaLa selecció anglesa de rugbi ha derrotat aquest dissabte Gal·les a Cardiff (16-21) i es consolida així com la gran favorita per guanyar el Trofeu de les Sis Nacions, ja que suma dues victòries en dos partits contra rivals durs com els gal·lesos o els francesos.

Els jugadors de l'australià Eddie Jones –que no sap què és perdre des que va arribar a la banqueta– han fet cap a la capital gal·lesa després d'aconseguir un treballat i patit triomf sobre França (19-16) en la jornada inaugural i disposats a estendre a 16 partits la seva ratxa de victòries en totes les competicions. Ho han aconseguit.

Un assaig d'Elliot Daly, transformat per Owen Farrell, a falta de quatre minuts per al final, ha decantat el partit cap als visitants, que havien començat millor gràcies a un 'try' de Ben Youngs i de la posterior conversió del sempre fiable Farrell (3-8).

Els Dracs han capgirat el partit abans de la mitja hora de joc gràcies a un penal i a una conversió de Leigh Halfpenny i a un assaig gairebé sota pals de Liam Williams (13-8).

A la segona meitat, després d'un intercanvi de cops entre Farrell i Halfpenny, ha arribat l'assaig de Daly (min 76). Els anglesos sumen la seva victòria consecutiva número 16 i es refermen com a màxims favorits per revalidar el títol del Sis Nacions d'aquest 2017.

stats