Heineken Cup
Esports 19/12/2010

La USAP aconsegueix un valuós empat al camp dels Leicester Tigers (22-22)

Amb aquests dos punts, els rossellonencs mantenen totes les opcions de classificar-se per a la següent ronda de la Copa d'Europa

Nicolas Laharrague xuta un penal en el partit contra el Leicester.

BarcelonaEn la quarta jornada de la Heineken Cup, la USAP de Perpinyà ha sumat dos punts d'or al camp del Leicester (22-22) que li permeten mantenir totes les opcions per classificar-se per a la següent ronda de la Copa d'Europa.

Tot i les baixes, entre elles les de Jerome Porical, els homes de Jacques Brunel han jugat un gran partit ple d'alternatives al marcador. Després d'avançar-se per 13 a 16 en l'inici de la segona part, el Leicester ha tingut el matx guanyat gràcies a tres cops de càstig transformats, però en l'últim minut, Nicolas Laharrague ha transformat un cop de càstig per assolir l'empat final.

Amb aquesta igualada, la USAP es manté tercer del grup 5 de la Heineken Cup, amb 12 punts, només un per sota del Leicester i a tres dels Scarlets, líders destacats amb 15 punts. La propera jornada els de Perpinyà viatjaran a Treviso mentre que els Tigers ho faran al camp dels Scarlets.

Els punts de la USAP han estat en un assaig de Mele, en un xut a pals de Laharrague i quatre cops de càstig transformats pel mateix Laharrague, figura del partit.