Futbol
Esports 11/04/2021

El Sabadell segueix sense conèixer el triomf com a local aquest 2021 (1-1)

El conjunt arlequinat s'avança contra el Cartagena, però acaba jugant amb un menys i demanant l'hora

A.N.
2 min
Empat agredolç entre el Cartagena i el CE Sabadell

El Centre d'Esports Sabadell acumula nou empats seguits a la Nova Creu Alta i segueix sense conèixer el triomf a casa seva aquest 2021. La visita del Cartagena es dibuixava com un escenari idoni per sumar els tres punts com a local a costa d'un rival directe en la lluita per la permanència, però el conjunt arlequinat, malgrat avançar-se a la primera part mitjançant un gol de Stoichkov, va acabar jugant el partit amb un home menys per l'expulsió de Jaime Sánchez i traient aigua del vaixell amb un Cartagena bolcat a l'atac després de l'empat del veterà Rubén Castro.

Finalment, catalans i murcians han firmat un empat que no convenç cap dels dos equips però que, des de l'òptica del Sabadell, li permet almenys tenir l'average particular guanyat. Amb aquest resultat, els d'Antonio Hidalgo continuaran una setmana més en llocs de descens, tot i que una mica més a prop de la permanència. "Hem de valorar el punt, tal com s'ha posat el partit a partir del minut 60. Hem de seguir creient en salvar-nos i ara pensar en guanyar el Fuenlabrada divendres", va reconèixer el tècnic del Sabadell, Antonio Hidalgo, després del partit.

El Sabadell va començar la tarda amb la sort de cara: va obrir la llauna amb una bona acció de Pierre Cornud culminada per Stoichkov que va arribar just després d'un gol de Navas anul·lat al Cartagena després de la revisió del VAR. Els arlequinats van saber avançar-se, però no sentenciar ni mantenir la seva renda a partir de la represa. Quan encara no s'havia complert l'hora de partit, Castro va signar un gran gol que començava a complicar les coses a la Nova Creu Alta. Poc després, Sánchez era expulsat per una entrada innecessària a De Blasis en una acció que va condicionar el seu equip.

El Cartagena acabaria posant setge en els últims minuts, però entre les aturades d'Ian Mackay i la falta d'encert dels murcians el Sabadell va poder salvar l'empat. Cornud, lesionat en un llarguíssim temps afegit de sis minuts, va fer que els arlequinats acabessin defensant-se amb nou jugadors.

stats