PRIMERA DIVISIÓ
Esports 24/08/2014

Un gol de Sergio García dóna un punt en el darrer segon a l'Espanyol a Almeria (1-1)

El partit s'ha aturat per culpa d'una apagada de llum a la segona part

Salva Sevilla, durant el seu primer partit oficial amb l'Espanyol

BarcelonaSergio González s'ha estrenat amb l'Espanyol amb un empat al camp de l'Almeria en un partit marcat per la vermella a Arbilla durant el primer temps. Sergio García, en la darrera jugada, ha aconseguit donar un punt a l'equip quan tothom donava per fet que el triomf seria dels locals.

L’Espanyol ha intentat manar, però ha topat amb un rival que s’ha reforçat amb bons jugadors aquest estiu. L’equip local ha trobat espais entre línies, i s'ha acostat a la porteria de Kiko Casilla amb la velocitat de Zongo i Hemed. La proposta dels blanc-i-blaus ha estat controlar el ritme del matx, però la millor ocasió ha estat del defensa Colotto després d’un córner, quan la defensa de l’Almeria ha evitat el gol quan la pilota ja entrava a la porteria.

El partit no ha estat dur, però curiosament el jugador de l’Espanyol Arbilla ha estat expulsat durant un primer temps en què només s'han vist dues faltes. Primer, Arbilla ha estat amonestat amb el joc aturat quan s’agafava amb el local Trujillo, i poc després ha tallat un atac de l’Almeria amb una falta clara que ha deixat l’equip de Sergio amb 10 homes abans del descans. També abans del descans, Hemed, tot sol, ha perdonat el primer gol local.

A la segona part, ha entrat Javi López per Caicedo. Malgrat jugar amb 10 homes, l'Espanyol, encara tou, s'ha deixat enxampar a la contra, quan Edgard ha creuat tot el terreny de joc i ha regalat a Soriano la pilota del primer gol (1-0, min 54). Poc després del gol, l'estadi s'ha quedat sense llum i el partit ha estat aturat durant 9 minuts.

Després de l'aturada, amb Stuani a la gespa, l'Espanyol ha intentat buscar l'empat, millorant en el seu joc, però no ha aconseguit superar la defensa d'un Almeria que sempre ha portat perill, amb l'exjugador de l'Espanyol Thievy, que ha entrat a la segona part, desaprofitant una ocasió per fer el segon gol local. I just quan semblava que el partit acabaria, Sergio García s'ha inventat un gol que significa un punt.