BARÇA
Esports 26/06/2012

Sandro Rosell: "Ha estat una temporada excel·lent, apassionant i de rècords"

El president del Barça, Sandro Rosell, ha fet una roda de premsa per tancar la darrera temporada i fer balanç de diferents aspectes

Ara
3 min
El president del Barça, Sandro Rosell, fa balanç de la temporada / MANOLO GARCÍA

BarcelonaRosell ha definit la temporada com a "excel·lent, apassionant i des d'ahir una temporada de rècords gràcies a la lliga de l'equip de futbol sala". De l'àrea esportiva, el president ha afirmat que "el primer que vull dir és 'Gràcies Pep, pels títols guanyats i per la forma de guanyar, amb valors'". Tot seguit, Rosell ha afirmat que ara toca estar "tots amb el Tito. Tots els jugadors i la majoria dels aficionats donem suport al Tito. Des de la directiva et donarem tot el que puguem donar". Rosell ha recordat que "tenim un model d'èxit, no canviarà la forma de jugar. Ens ho seguirem passant bé. Continua un model", ja que aquest model "ha permès veure moments com el dia del Chelsea, quan l'afició va donar suport a l'equip després d'una derrota".

Rosell, qui ha recordat que Abidal es recupera dels seus problemes, ha posant l'accent en l'èxit de les seccions, ja que per primer cop "les quatre seccions del Palau han guanyat la lliga. Parlem de 17 títols professionals, un èxit. Les seccions es gestionen bé". I en recordar el triomf de l'equip de bàsquet, Rosell ha dit, pensant en el Madrid, que "nosaltres ens seguirem quedant a la pista per retre homenatge a qui guanya. Que serveixi de model a altres". Rosell ha recordat també l'èxit de la secció femenina de futbol, i ha fet públic que "a petició de les dones de la directiva farem un apartat al Museu dedicat a les dones del club". Rosell també ha recordat dues persones que ens deixen, en "Beto Borregan i en Javi Rodríguez".

L'àrea social

Rosell ha recordat que "es va dir que no s'apujaria el preu dels abonaments i així s'ha fet. Deuen ser els més econòmics del mercat europeu. Potser s'haurà de revisar algun dia, però s'ha decidit que per la situació econòmica que tots estem patint, el millor és mantenir els preus una temporada més. Una tercera temporada sense apujar els preus, malgrat que la promesa electoral era no apujar-los durant dos anys". Rosell ha recordat que el club ha donat vida a la llista d'espera per fer-se abonats, i ha afirmat que els primers 200 noms de la llista ja tenen abonament. "Per primer cop en vuit anys la llista d'espera funciona".

La grada jove i un nou cens

El president ha admès haver rebut queixes de fumadors que no volen un Camp Nou sense fum, però ha defensat que "en el fons és una bona idea, calia fer-ho". Sobre la grada jove, Rosell ha dit que "serà una realitat quan tinguem 100% segur que no hi haurà violència. Una Grada d'animació formada només per socis, sense espai per a violents, i treballem amb els Mossos en aquest sentit". Rosell, per cert, ha comunicat que es farà un nou cens de socis, ja que el darrer data del 2004.

Preguntat sobre si el seu paper canviarà un cop ha marxat Guardiola, Rosell ha dit que "no plantejo modificar la forma de treballar dels dos darrers anys".

El president ha començat la seva roda de premsa demanant uns segons de silenci en memòria de Miki Roqué, el futbolista del Betis mort aquest cap de setmana.

"Jo votaria Guardiola"

Preguntat sobre si li agradaria veure un dia a Guardiola com a president, Rosell ha deixat clar que "jo el votaria. M'agradaria, és clar". Sobre el futur, Rosell no ha descartat presentar-se de nou a les eleccions del Barça quan acabi els seu mandat.

Sobre altres aspectes, ha dit que "sempre vull que guanyin els equips on juguen els nostres. A l'Espanya-Portugal vull que guanyi Espanya", i no ha volgut valorar les fotografies de Joan Laporta a un casament perquè "no valoro la vida privada de les persones".

"No m'interessa parlar de Laporta"

Sobre l'entorn, Rosell ha dit que "cal conviure amb gent que no vol que les coses vagin bé al club. Gent que li agradaria ser al nostre lloc". De fet, Rosell ha dit que "dues persones no es discuteixen si un no vol i jo no vull. No m'interessa parlar de les declaracions de Laporta". Rosell, però, ha deixat clar que mai ha pres decisions "per pànic", com ha insinuat Laporta.

stats