Esports 16/10/2013

Sandro Rosell: "Prefereixo el titular 'Rosell no deixa entrar un nen' que un que digui 'Rosell ha matat un nen'"

El president del Barça defensa en una entrevista a Catalunya Ràdio la decisió de cobrar entrada també als menors de 7 anys al Camp Nou

Ara
2 min
El president del Barça, Sandro Rosell, fa balanç de la temporada / MANOLO GARCÍA

BarcelonaPrefereixo un titular que digui "Rosell no deixa entrar un nen" que un que digui "Rosell ha matat un nen". Així de contundent ha estat el president del Barça, Sandro Rosell, en la seva defensa de la decisió de cobrar l'entrada al Camp Nou també als menors de 7 anys, que fins ara estaven exempts del pagament.

Ho ha argumentat en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio'. "Si passés alguna cosa per irresponsabilitat, no ens ho perdonaríem", ha afegit. També ha assegurat que "la decisió es podia prendre sense que calgués fer-la passar per l'assemblea" i que "és fals que s'hagi fet per recaptar diners". "Només complim la llei", ha advertit.

Per Rosell, la seva directiva "sempre ha defensat els partits en horari familiar", però considera molt important tenir en compte els perills que impliquen partits com el clàssic Barça-Reial Madrid, que és el primer en què s'aplicarà la mesura. Segons el president del club, estudiaran "alternatives" a cobrar l'entrada per a partits en què hi hagi menys aforament i, per tant, menys risc.

"Jo sóc el primer que estic en contra de la decisió que he pres"

Segons el president del Barça, ell mateix va parlar de la mesura presa amb el conseller d'Interior, Ramon Espadaler. Van analitzar el problema de com aplicar la llei i van arribar a la conclusió que, malgrat que trastoca una tradició del Camp Nou, la norma s'ha d'aplicar i cal "buscar fórmules" per facilitar l'accés dels nens en partits menys complicats que un clàssic. Tanmateix, fonts dels Mossos d'Esquadra han indicat que en cap cas han demanat al club aquest tipus de mesura.

Finalment, per Rosell és una qüestió de "complir la llei", malgrat que a ell també li dol trencar la tradició. Per resumir-ho, ha dit: "Jo sóc el primer que estic en contra de la decisió que he pres".

stats