RUGBI
Esports 10/11/2013

La bona defensa de la Santboiana no pot evitar la derrota amb l'Ordizia (13-17)

Al descans l'equip català dominava per 6-0 gràcies a dos xuts a pals de Marcos Puig

Sant Boi de LlobregatLa UE Santboiana ha perdut a casa amb l'Ordizia per 13-17 en un partit on la defensa catalana ha permès somiar fins el final en el triomf. L'equip català, que suma 2 victòries en 7 partits, ha sumat un punt de bonus defensiu.

La Santboiana, que recuperava el seus jugadors internacionals sub'19, ha fet un primer temps magnífic en defensa. Gràcies a dos xuts de Marcos Puig, l'equip català s'ha posat 6-0, impedint que l'Ordizia puntués abans del descans.

A la segona part, la joventut catalana i el físic visitant ha canviat el partit. Als 50 minuts ha arribat el primer assaig visitant, però Steyl ha fallat el xut (6-5).L'Ordizia però, ha imposat la força de la seva davantera amb dos assaigs que han fet molt de mal. Primer, Axier Korta ha fet l'assaig que Steyl no ha fallat (6-12). Poc després, als 72 minuts, els bascos gairebé han sentenciat el matx (6-17).

En els darrers minuts, Aha fet unassaig que Marcos ha transformat, acostant la Santboiana a l'Ordiziai fent somiar en un triomf que s'ha escapat.