Esports
Esports 18/11/2020

El sector esportiu demana al Govern l’obertura de l’activitat dilluns

El TSJC esquiva la resolució sobre les restriccions que paralitzen el món de l'esport

i
àlex Gozalbo
1 min
Concentració del sector esportiu

BarcelonaDesprés de la reunió que la Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha mantingut aquest dimecres amb el vicepresident del Govern, la consellera de Presidència, la consellera de Salut, el secretari general de l'Esport i el secretari general de Salut, el sector esportiu ha demanat l’obertura de l’activitat esportiva el pròxim dia 23. "El Govern ens ha traslladat que el document que s'ha filtrat estava molt avançat però que encara no s'ha tancat i que està subjecte a canvis. Les nostres peticions són clares: obertura de les instal·lacions i represa dels entrenaments. A més, les indemnitzacions són insuficients. Les bases que s'han publicat només emparen el 20% del sector. Estem esperançats perquè la porta no està tancada", ha explicat Gerard Esteva, president de la UFEC.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha notificat que és innecessari pronunciar-se sobre la suspensió de la resolució SLT/2700/2020, del 29 d’octubre, perquè ha deixat de tenir efecte. Davant d'aquesta nova resposta judicial, la UFEC ha presentat un nou escrit ampliant el recurs i la petició de mesures cautelars a la pròrroga sobre les noves decisions restrictives del Govern.

El sector esportiu va presentar un recurs davant la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra els consellers de Salut i d’Interior de la Generalitat de Catalunya, per la qual es prorrogaven i es modificaven les mesures en matèria de salut pública per contenir el brot epidèmic de la pandèmia de covid-19 a Catalunya.

Una ajuda de 25 milions

El

Argumentari del recurs
stats