Esports 21/06/2021

La setmana somiada de Memphis Depay: l'Eurocopa en tres tocs (dia 10)

D'assegurar la classificació dels Països Baixos com a primer de grup a fitxar pel Barça

2 min
Memphis Depay

BarcelonaMemphis Depay ha viscut segurament una de les setmanes més agradables de la seva carrera. Aquest és el primer dels tres tocs del desè dia de l'Eurocopa.

1. La setmana somiada de Memphis Depay

Dijous l’atacant neerlandès va ser l’autor d’un dels dos gols que van certificar la classificació de la selecció dels Països Baixos com a primera del Grup C. I, dos dies després, es va fer oficial el seu fitxatge pel Barça per a les pròximes dues temporades. “Estic molt emocionat. És un somni per a mi fitxar pel Barça, el club més gran del món, amb la millor afició. Tinc moltes ganes de jugar en un Camp Nou ple. Estic preparat. Visca el Barça!”, va dir ahir Depay. Avui els Països Baixos afrontaran amb tranquil·litat el seu duel contra Macedònia del Nord (18 hores). Més nervis hi haurà a l’Ucraïna-Àustria (18 hores) i al Rússia-Dinamarca (21 hores).

2. Finlàndia vol seguir fent història

La selecció de Finlàndia va entrar per la porta gran a l’Eurocopa, debutant amb triomf (0-1) contra Dinamarca -el mateix dia que el danès Christian Eriksen va protagonitzar un gran ensurt- en el seu primer partit de la història en la fase final d’aquesta competició. Per seguir fent història i classificar-se per als vuitens de final, la selecció finlandesa necessita superar ni més ni menys que Bèlgica, que, malgrat que farà algunes rotacions, es juga acabar primera de grup (en té prou amb un empat). A Finlàndia també li valdria l’empat sempre que Rússia perdi contra Dinamarca.

3. Hazard es confessa sobre el seu estat físic

Eden Hazard serà titular en el partit d’avui entre Bèlgica i Finlàndia, tot i que el futbolista va admetre ahir en la prèvia que és difícil que pugui disputar els 90 minuts. “Probablement no jugaré tot el partit, veurem. No estic al cent per cent, però sí que estic preparat per ser titular”, va afirmar l’atacant del Reial Madrid. Des que va fitxar pel conjunt blanc que l’estrella belga acumula lesió rere lesió. “Mai he dubtat de les meves qualitats. Sé del que soc capaç. El que no sé és si el meu turmell tornarà a ser el mateix de fa deu anys. La vida és així”, va dir sobre les seves lesions.

stats