Hoquei patins
Esports 24/11/2012

El SHUM Grupo Maestre buscarà remuntar el 4-3 de l'anada contra el Herringen alemany a la Copa CERS

Els de Maçanet estrenen entrenador, Iván Sanz. L'Òptica Muralla Blanes, el Moritz Vendrell, el Vilanova Mopesa i el CP Vic tenen les seves eliminatòries molt encarrilades. A la Lliga europea, es disputa la segona jornada

Ara
2 min
Iván Sanz, presentat com a nou tècnic del SHUM Grupo Maestre

BarcelonaAquest dissabte es disputa el partit de tornada de la ronda preliminar de la Copa CERS. Les eliminatòries dels cinc equips catalans estan força ben encarrilades, excepte la del SHUM Grupo Maestre, que aquesta setmana ha canviat d'entrenador per designar Iván Sanz en substitució del destituït Jordi Roca. Els de Maçanet van perdre 4-3 a Alemanya contra el SKG Herringen i buscaran la remuntada per mantenir-se en competició en la temporada del seu debut europeu.

Més fàcil ho tindran els altres quatre catalans: l'Òptica Muralla Blanes va golejar el US Coutras francès (6-1), el Moritz Vendrell va derrotar el RSC Darmstradt alemany (0-3), el Vilanova Mopesa va vèncer el RAC Saint Brieuc (9-4) i el CP Vic va fer sant del Weil suís (0-10). El partit de tornada hauria de ser un tràmit per a tots ells.

Segona jornada a la Lliga europea

L'Igualada rep el Candelaria portuguès al pavelló de Les Comes (20.30h) després d'empatar a un contra el Barça en la primera jornada del grup A a la Lliga europea. Els blaugranes, de la seva banda, jugaran contra el Quevert francès (21.00h).

Al grup B, el Noia Freixenet visitarà la pista del Porto (18.30h), que lidera el grup després de guanyar el Lodi 2-4 en el primer partit. Els de Sant Sadurní només van poder empatar a dos contra el St. Omer en la primera jornada.

Al grup C, el Reus rebrà la visita del Viareggio italià (21.30h) al Palau d'Esports, després d'empatar a tres en el partit de l'OK Lliga contra el Barça. Els reusencs van caure golejats davant el Benfica en el primer matx europeu (7-1), mentre que el conjunt italià es va desfer amb contundència del Cronenberg.

9a jornada a l'OK Lliga

La novena jornada de l'OK Lliga, que va avançar la majoria dels seus partits a dimarts per disputar durant el cap de setmana els partits europeus, la tancaran dos partits: el Calafell Tot l'Any-Enrile PAS Alcoi (20.00h) i el Voltregà-Lloret (20.00h).

stats